Informatie voor chefs - editie 2025

Beste chef en/of restaurateur,

Leuk dat je wilt deelnemen aan 100Chefs by Gault&Millau, editie 2025!

Hier delen we wat meer informatie over het aanmeldproces en ons evenement, zo kunnen we er samen weer een geslaagde editie van maken! Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 16 mei 2026, aanmeldingen die we na die tijd ontvangen zullen we als back-up aanhouden, maar niet meenemen in de eerste selectie.
Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt eind juni bericht of hij/zij is ingedeeld, en zo ja; wanneer.

Data en tijden

Zaterdag 11 en zondag 12 oktober 2025
12:00 - 18:00 uur
We verwachten 1000 gasten per dag
Locatie: Miele Experience Center, Vianen

Gerechten

We delen alle restaurants in in tijdvakken van twee uur, in deze twee uur serveer je 350 signaturegerechten op amuseformaat. Alle ingrediënten en keukenmaterialen breng je zelf mee, wij verzorgen het buffetmeubel en de disposables.

Indeling

We beschikken over een beperkt aantal plaatsen, het is niet bij alle keukens mogelijk om een warm gerecht te serveren. Op basis van de voorkeuren die je doorgeeft gaan we aan de slag met een indeling. Wil je een grotere kans op een plek? Probeer dan zo flexibel mogelijk te zijn in keuze qua datum, voorkeurstijd en gerecht. Een koud gerecht is altijd makkelijker te plaatsen dan een warm gerecht. Zo wordt het voor ons makkelijker om de indeling te maken.

Alvast bedankt voor je aanmelding! Mocht je verdere vragen hebben kun je contact opnemen via 100chefs@gault-millau.nl.

Team Gault&Millau Nederland