Informatie voor chefs - editie 2025

Beste chef en/of restaurateur,

Hartelijk dank voor jullie interesse in deelname aan 100Chefs by Gault&Millau 2025!

Hier delen we wat meer informatie over het aanmeldproces en ons evenement, zo kunnen we er samen weer een geslaagde editie van maken! Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 23 mei 2025, aanmeldingen die we na die tijd ontvangen zullen we op basis van beschikbaarheid inplannen.
Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt eind juni bericht of hij/zij is ingedeeld, en zo ja; wanneer.

Data en tijden

  • Zaterdag 11 en zondag 12 oktober 2025

  • 12:00 - 18:00 uur

  • We verwachten 1000 gasten per dag

  • Locatie: Miele Experience Center, Vianen

Gerechten

  • We delen alle restaurants in in tijdvakken van twee uur, in deze twee uur serveer je minimaal 300 signatuurgerechten op amuseformaat (handamuse, of te eten met lepel/vork).

  • Alle ingrediënten en keukenmaterialen breng je zelf mee, wij verzorgen de keukenstand en disposables. Wij delen t.z.t. de opties wat betreft duurzame disposables.

  • Op dit moment zijn we nog bezig met de definitieve inkooptegemoetkoming, hier komen we later op terug.

Indeling en keuken

  • De twee uur dat je de keuken bemand mag je hem helemaal branden om jouw restaurant te promoten.

  • Het benaderen van eigen leveranciers om jouw gerecht mogelijk te maken is toegestaan.

We beschikken over een beperkt aantal plaatsen, het is niet bij alle keukens mogelijk om een warm gerecht te serveren. Op basis van de voorkeuren die je doorgeeft gaan we aan de slag met een indeling. Wil je een grotere kans op een plek? Probeer dan zo flexibel mogelijk te zijn in keuze qua datum, voorkeurstijd en gerecht. Een koud gerecht is altijd makkelijker te plaatsen dan een warm gerecht.

Alvast bedankt voor je aanmelding! Mocht je verdere vragen hebben kun je contact opnemen via 100chefs@gault-millau.nl.

Team Gault&Millau Nederland